Banner.jpg (9961 bytes)

Beliggenhed
- om husenes dejlige placering ved Vesterhavet

Husinfo
- indretning, faciliteter og billeder

Kalender og priser
- se hvornår husene er ledige og hvad det koster at leje

Sådan lejer du
- trin for trin hvordan ferien kommer i hus

Turistinformation
- se hvad området og landsdelen kan tilbyde

Fotoalbummet
- snapshots & stemningsbilleder

Kontakt
- adresser og telefonnumre

 

hjem.gif (1068 bytes) Til forsiden


Fannysvej 6 Fannysvej 8


fannysvej6_2.jpg (12384 bytes)


fannysvej8_2.jpg (13098 bytes)

Se grundplan og billeder

Førsteklasses feriehus med hems på 100 m2. Huset er nyrenoveret i 2004 og ligger på stor klitgrund ca. 200m fra stranden, op ad et stort fredet område. Huset har tre åbne og en stor overdækket terrasse med havemøbler og grill.

Indvendigt fremtræder huset lyst og venligt med ludbehandlede vægge. Mod syd en dejlig havestue med klinkegulv og mod vest en opholdsstue med brændeovn, fladskærm med satellit-TV og radio med DAB.

Køkkenet har køleskab med separat frostboks, opvaskemaskine, mikroovn og spiseplads til familien. Der er to badeværelser med gulvvarme og bruseniche, det ene med vaskemaskine. Der er to soveværelser med dobbeltsenge, et køjerum med to sovepladser og sovemulighed på hemsen.

Se grundplan og billeder

Et eksklusivt og arkitekttegnet spa-hus fra 1994 i forskudte planer. Huset ligger på en stor kuperet klitgrund med havudsigt op ad et stort fredet område og kun 150m fra stranden.

Indvendigt fremtræder huset med lyse ludbehandlede vægge og lofter samt opvarmede klinkegulve. Opholdsstuen har brændeovn, tv med satellit-TV, stereoanlæg med cd og telefon med tæller. Havudsigt fra stuens store hems mod vest.

Herligt bademiljø med firepersoners spabad og sauna. Der er yderligere et stort badeværelse med bruseniche. Stort køkken med alle faciliteter kombineret med rummelig spisestue. Huset har fire soveværelser, alle med to senge og en stor sovehems. Tre ugenerte åbne terasser og en delvist overdækket, med havemøbler og grill.

Knud Birch Andersen, Nedre Byvej 7F, DK-9760 Vraa. Tlf./fax: (0045) 21 35 80 27. E-mail: knud@birch-andersen.dk